България / BGN

За нас

Историята на успехът ни започва през 1991 г., със смел поглед отправен към големия моден подиум, светът на висшата мода. Тогава се ражда и нашето най-голямо и важно решение: Без компромис ще бъдем винаги с крачка напред, ще следваме неотлъчно страстта към разкоша, ще бъдем най-добрите приятели на търсачите на модни находки... Ние ще диктуваме модата!

И ето ни сега, след повече от 20 години на българската модна сцена, обличайки хайлайфа на страната, налагайки се със звезден стил и блясък на многобройни събития - „Форум българска мода“ организиран от Любомир Стойков (модният критик - носител на националния приз "Човек на ХХI век") – 2004, 2005, 2006 година, „модни фиести“ на Пловдивски панаир 2005, 2006, 2007 година и много други, на корицата на най- култовото модно списание „Ева“..., обличайки най-известните жени от елита. За нас дойде моментът да влезем и във Вашият дом, канейки Ви да се присъедините към голямото ни щастливо семейство сега!

Имиджът на Moonstone е свързан с няколко задължителни „аксесоара“, които Вие прибавяте към Вашият гардероб в този момент - шок и шик, лукс и класа, блясък и още блясък. Ние ще продължаваме да бъдем ултрамодерни, да се грижим за Вашите модни вдъхновения, да ви представяме най-новите и горещи тенденции. Винаги ще правим и невъзможното, моделите слизащи от световните подиуми, да бъдат достъпни за Вас - от сцената на висшата мода да пристигат директно в домът Ви...

Изберете вашата държава и език